Vertrek kamp voor de tito’s, keti’s & Aspi’s

We verdelen de 3 oudste groepen in 2 fietsgroepen. Over deze verdeling volgt nog meer info na de inschrijving. Ze vertrekken donderdag 1/8/2024. Groep 1 om 8u45 en groep 2 om 9u15 op de Chiro. In uniform, maar de rok/short mag wel ingeruild worden voor een fietsbroekje

Vertrek kamp speelclubs & rakwi’s

De Speelclubs en Rakwi’s rijden met auto’s (!) richting de kampplaats. Zij worden op donderdag 1 augustus om 12u30 op de Chiro verwacht, in uniform natuurlijk. Wees op tijd!

Vertrek kamp sloepies

De Sloepies vertrekken op maandag 5 augustus ook eindelijk op kamp. Zij worden om 10u30 op de Chiro verwacht en rijden ook met auto’s (!) naar de kampplaats. Ze trekken natuurlijk ook allemaal hun Chiro-uniform aan.

Bezoekdag kamp

Bezoekavond voor ouders, grootouders, broers, zussen, liefkes… Zij kunnen vanaf 18u00 een kijkje komen nemen op de kampplaats. Ook dit jaar kunnen jullie iets lekkers smullen op de kampplaats. Later zullen jullie ook kunnen genieten van onze actjes per groep. Deze beginnen om 19u00. Voor de Sloepies, Speelclubs en Rakwi’s is dit ook meteen de ... Read moreBezoekdag kamp

Terugkomst tito’s, keti’s & aspi’s

De Tito’s, Keti’s en Aspi's blijven nog een dagje langer op kamp, maar geven hun vuile was en andere overbodige bagage al mee naar huis. Zij fietsen terug naar huis en worden op 11 augustus in de late namiddag terug op de Chiro verwacht.