Brief Christus Koning (zondag 22 november)

Op zondag 20 november is het weer onze wereldberoemde Chiromis. Jullie worden om 09u30 ’s morgens verwacht in de kerk in Zevendonk, in uniform natuurlijk. 

De viering zelf begint om 10u. Dit wordt zeker geen saaie viering. Er worden actjes gebracht door alle leden dus ouders, grootouders, broers, zussen, liefjes… kortom, IEDEREEN is welkom! 

Na de viering trekken we met alle leden richting Chiro waar we onze boterhammetjes zullen opeten. Neem dus zeker een lunchpakket mee!  

En daarna gaan we…? SCHAATSEN! Je kan enkel mee gaan schaatsen als je mee naar de mis bent geweest! Vergeet ook zeker je handschoenen niet! 

Ben je geen schaatskampioen? Niet getreurd, er staat een mooie groep leiding klaar om je een handje te geven of je karretje te duwen! ☺

De prijs van dit geweldige aanbod bedraagt 5 euro (te betalen op de dag zelf).

Omdat de schaatsbaan in Herentals ligt, vragen wij ook of er onder de ouders vrijwilligers zijn om te rijden.  Om 13h30 vertrekken we van op de Chiro naar de schaatsbaan, om 17h00 gaan we allemaal terug naar de Chiro, waar we op de ouders zullen wachten. Alle hulp is welkom!